شله زرد خانگی

آموزش طرز تهیه شله زرد به 3 روش آسان : طرز تهیه شله زرد فوری نیاز به دانستن چند ترفند دارد. در این مقاله دستور تهیه پوسته های زرد فوری با آرد برنج، جوی دو سر و استفاده از میکسر را بخوانید و یک شله زرد عالی و خوشمزه را در کمترین زمان بپزید.

آموزش طرز تهیه شله زرد به 3 روش آسان

طرز تهیه شله زرد فوری به 3 روش آسان و ساده

شله زرد یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که از ترکیب برنج نیم دانه ، شکر و زعفران بدست می آید. این دسر طرفداران زیادی دارد ، مخصوصاً اگر شله زرد نذری باشد. اما اگر زمان کوتاه بود و ما اشتیاق شله زرد داشتیم ، چه کاری باید انجام دهیم! در این مقاله ما به شما آموزش می دهیم که به سه روش بسیار ساده شله زرد فوری تهیه کنید با ما همراه باشید.

مطالب بیشتر : طرز تهیه بستنی میوه ای بسیار راحت در منزل

طرز پخت شله زرد فوری برای 4 نفر

تهیه این شله زرد خوشمزه حدود یک ساعت و نیم به طول می انجامد و بسیار خوشمزه و عالی است.

مواد لازم

برنج نیم دانه یک لیوان
شکر 2 تا 2/5 لیوان
گلاب نصف استکان
هل دم کرده 2 عدد
زعفران دم کرده یک چهارم فنجان
خلال بادام و پسته و پودر دارچین به دلخواه

روش تهیه شله زرد خوشمزه و فوری

  • اول برنج را نیم ساعت با آبجوش بخیسانید.
  • سپس آن را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا حسابی دانه های برنج ریز شده و باز شوند.
  • در مرحله بعدی، برنج را با آبجوش روی شعله قرار دهید تا نیم ساعت با حرارت کم بپزد.
  • حالا زعفران، دمکرده هل و گلاب و بعد از آن شکر را اضافه کنید و اجازه دهید خوب جا بیافتد.
  • در آخر خلال بادام و کره ز اهم اضافه کنید و شله زرد را پنج دقیقه دم کنید و سپس خاموشش کنید.
  • شله زردها را در ظرف سرو ریخته و با دارچین و پسته تزیین کنید.

طرز تهیه شله زرد فوری با آرد برنج

مواد لازم

آرد برنج یک پیمانه
آب سرد 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)
شکر 500 گرم (2 پیمانه)
گلاب 2 پیمانه 500 میلی‌لیتر
خلال بادام 50 گرم
کره 100 گرم
زعفران به میزان لازم
هل 1 قاشق چایخوری
خلال پسته برای تزئین به میزان دلخواه
دارچین برای تزئین به میزان دلخواه

آموزش تهیه شله زرد با آرد برنج

آرد برنج را با آب سرد و شکر مخلوط کنید. سپس در قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرارت اجاق قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

حالا گلاب ، خلال بادام را خیس کرده و کره را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس زعفران و هل را اضافه کنید و صبر کنید تا غلظت شله‌ زرد به سطح مناسب برسد. حال شله زرد را در ظرف مناسبی قرار دهید و آنها را با خلال پسته و دارچین تزیین کنید.

مطالب بیشتر: طرز تهیه شربت تخم شربتی + ویدیو

نکته ها:

  • دقت کنید شله زرد را باید از ابتدا مرتب هم بزنید (با قاشق چوبی) تا ته نگیرد.
  • در صورتی که شله‌زرد سفت شد و خواستید غلظت آن را کم کنید، قدری گلاب به آن بیفزائید.

دستور پخت شله زرد فوری با جو دوسر

مواد لازم

جو دوسر پرک فوری ۱/۲ پیمانه
آب ۱ و ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران حل شده یک قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
بادام و دارچین به دلخواه مقداری

طرز تهیه شله زرد فوری برای دو نفر

برای تهیه این دسر فوری ، همه مواد را در یک قابلمه کوچک یا شیر در حال جوش ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.و تمام!!!

نکته ها:

با جوی پرک عادی هم می توان این شله زرد را تهیه کرد، ولی خیلی بیشتر طول می کشد و مقدار آب باید ۲ پیمانه باشد.به جای عسل شکر هم می توان ریخت.

ویدیو طرز تهیه شله زرد سنتی

سخن آخر

امیدواریم از این مطلب استفاده لازم را برده باشید. شما می توانید آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه شیر برنج را با کلیک برروی آن بخوانید .در آخر همچنین، فراموش نکنید که شما می توانید نظرات، سوالات و ایده های خود را در پایین همین مطلب، با کارشناسان آشپزی ما در میان بگذارید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *