آموزش طرز تهیه لازانیا مرغ به روش رولی

آموزش طرز تهیه لازانیا مرغ به روش رولی

آموزش طرز تهیه لازانیا مرغ به روش رولی : من مطمئن هستم که نام لازانیا برای همه شما آشنا است. اگرچه این اولین دستور تهیه رول مرغ رولی در سایت کاردستون در بخش آشپزی است ، اما قبلا روش تهیه انواع مختلف لازانیا مانند لازانیا با گوشت ، لازانیا اسفناج و حتی چند مدل دیگر لازانیا با مرغ مانند لازانیا مرغ را داشتیم و اسفناج یا لازانیا با سس آلفردو.

مواد لازم برای لازانیا مرغ رولی

✅روغن زیتون برای سرخ کردن

✅پیاز خرد شده 1 عدد

✅سینه مرغ ریش ریش شده 1 عدد

✅نمک و فلفل به مقدار کافی

✅گوجه پوره شده 1 پیمانه

✅خامه پرچرب 1 پیمانه

✅ذرت کنسروی 2 پیمانه

✅برگ ریحان یک مشت

✅شیر 2 پیمانه

✅کره 1 قاشق غذاخوری

✅آرد گندم 3 قاشق غذاخوری

✅آویشن 1 قاشق چایخوری

✅پنیر موزورلا ورقه ای 150 گرم

✅ورقه لازانیا 7 عدد

✅پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه

آموزش طرز تهیه لازانیا مرغ به روش رولی

 تهیه لازانیا مرغ رولی

خلاصه این غذای خوشمزه ایتالیایی آنقدر انواع مختلفی دارد که انتخاب بین آنها واقعاً سخت است ، به ویژه اینکه همه آنها فوق العاده هستند. لازانیا رول مرغ از مخلوط مرغ ، پیاز داغ و ذرت استفاده می کند که ترکیبی بسیار خوشمزه است. علاوه بر این در تهیه سس شامل لازانیا خلاقیت صرف شده است که در مرحله چهارم با آن آشنا می شوید.

اما قبل از اینکه طرز تهیه رول مرغ را به خوبی یاد بگیریم خوب است چند حقیقت جالب در مورد لازانیا و تاریخچه آن بدانیم لازانیا یکی از قدیمی ترین انواع ماکارونی در جهان است که از قلب منطقه ای به نام امیلیا رومانیا در ایتالیا آمده است و قدیمی ترین دستور العمل های آن به قرن سیزدهم برمی گردد.

بیشتر بخوانید» طرز تهیه مرغ پر شده از برنج یک شام خوشمزه !

در آن زمان ، اروپایی ها هنوز با گوجه آشنایی نداشتند بنابراین می توانید مطمئن باشید که از گوجه در لازانیا استفاده نشده است. اما در دستور العمل های مختلف ، از پنیرهای مختلف در لازانیا استفاده می شد.

طرز تهیه لازانیا مرغ رولی :

مرحله اول:

مقداری روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی شعله داغ کنید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.

آموزش طرز تهیه لازانیا مرغ به روش رولی

مرحله دوم:

سپس مرغ پخته خرد شده ، پوره گوجه ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید.

آموزش طرز تهیه لازانیا مرغ به روش رولی

مرحله سوم:

بعد از چند دقیقه که آب گوجه کم شد، خامه، ریحان خرد شده و 1 پیمانه ذرت را اضافه کنید. به حرارت دادن ادامه دهید تا شروع به قل زدن کند. حال آن را از روی شعله بردارید.

مرحله 4:

شیر، آرد، کره و 1 پیمانه دیگر ذرت را همراه با کمی نمک، فلفل و آویشن داخل مخلوط کن بریزید و پروسس کنید.

لازانیا مرغ

بیشتر بخوانید» سه روش برای طرز تهیه اسپرینگ رول بسیار خوشمزه

مرحله 5:

سپس مخلوط همگن را از صافی رد کرده و در شیر داغ بجوشانید و چند دقیقه روی شعله ملایم نگه دارید تا غلیظ و یکدست شود (در این مدت مرتباً هم بزنید).

لازانیا مرغ

مرحله 6:

یک تکه پنیر و مقداری مخلوط مرغ را روی یک لایه لازانیا پخته قرار دهید. لازانیا را رول کرده و در ظرف مناسب فر قرار دهید. همین کار را برای بقیه لازانیا انجام دهید.

لازانیا مرغ

مرحله 7:

روی رول ها را با پنیر ورقه ای بپوشانید. سپس مخلوط شیر و ذرت را روی آنها بریزید و در آخر پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.

لازانیا مرغ

لازانیا مرغ

مرحله 8:

لازانیا مرغ را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید (حتماً فر را از قبل گرم کنید) سپس آن را با مقداری پنیر رنده شده یا سس و سبزیجات دلخواه سرو کنید.

لازانیا مرغ

نکته:

برای طلایی شدن لازانیا مرغ می توانید در پایان چند دقیقه شعله را روی فر روشن کنید. زمان دقیق بستگی به شعله فر شما دارد  اما معمولاً بین 2 تا 5 دقیقه کافی است. در این مرحله چشم خود را از لازانیا جدا نکنید تا روی غذای شما نسوزد.

سخن پایانی:

امیدواریم این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشد همانطور که توضیح دادیم برای تهیه این نوع از لازانیا نیاز به گوشت ندارید با چند تکه مرغ میتوانید بهترین نوع لازانیا را بپزید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *