آیا روش پختن تخم مرغ را میدانید؟
آیا روش پختن تخم مرغ را میدانید؟ در واقع شستن تخم مرغ کار سخت و پیچیده ای نیست و با مطالعه این مقاله می توانید به راحتی با دستورالعمل و نحوه شستن تخم مرغ پس از آماده سازی آشنا شوید.
به طور کلی یکی از نکات مهم در نگهداری تخم مرغ، اصول شست و شوی آن است که باید به آن توجه کنید، زیرا شستن یا نشستن نامناسب تخم مرغ می تواند مشکلات و مشکلات جدی برای سلامتی به همراه داشته باشد.
فهرست مطالب این صفحه
نحوه شستن تخم مرغ
توصیه می شود بعد از خرید تخم مرغ را در داخل خانه نشویید، زیرا این کار باعث می شود میکروب های بیشتری به داخل تخم مرغ نفوذ کنند. به خاطر داشته باشید که برخی از میکروبها، از جمله سالمونلا، تخمها را خیلی سریعتر آلوده میکنند و میتوانند تخممرغها و غذاهایی را که به اندازه کافی گرم نشدهاند آلوده کنند.
صادقانه بگویم، شستن تخم مرغ یک امر ضروری است و تقریباً همه موافق هستند. وقتی تخم مرغ بیرون می آید مشکلی برای سلامتی وجود ندارد اما علت آن چیست؟
هنگامی که تخم مرغ با قطره ها یا سایر باکتری های محیطی تماس پیدا می کند، این بیماری می تواند باعث بیماری های جدی و گاهی کشنده در افراد شود. که آنها را مصرف می کنند.
آیا شستشو کار درستی است؟
توجه داشته باشید که باکتری اصلی که ممکن است روی پوسته تخم مرغ وجود داشته باشد و باعث مسمومیت غذایی شود سامونلا خواهد بود.
در واقع بیرونیترین لایه تخممرغ یک پوشش آهکی است که با حفرههای کوچکی پر میشود که میکروبها و مواد کوچک میتوانند از آن عبور کنند. اما در زیر این سنگ آهک یک غشای بسیار نازک به شکل پرده وجود دارد که در واقع از زرده و سفیده تخم مرغ در برابر مواد خارجی از جمله میکروب ها محافظت می کند. این لایه معمولاً با شستن برداشته می شد و تخم ها مستعد آلودگی می شدند.
اما اگر میکروبها داخل تخممرغ باشند و آنها را خوب بپزید، قطعاً جای نگرانی نخواهد بود زیرا وقتی تخممرغ کاملاً پخته شد همه میکروبها از بین میروند.
دستورالعمل شستشوی تخم مرغ:
برای شستن تخم مرغ بهتر است از آب سرد استفاده نکنید اگر دمای آبی که برای شستن تخم مرغ استفاده می کنید سردتر از دمای تخم مرغ باشد باعث می شود که باکتری ها و میکروب ها خیلی سریع به داخل تخم مرغ ها کشیده شوند زیرا داخل تخم مرغ گرم و بیرون آن سرد است.
ایجاد شده است و در نهایت باعث می شود که میکروب ها به داخل آن کشیده شوند. بنابراین بهتر است از آب بالای 20 درجه سانتیگراد برای شستشو استفاده شود.
بیشتر بخوانید: چند خلاقیت برای استفاده از شانه تخم مرغ
نکات مهم در شستن تخم مرغ
هرگز تخم مرغ ها را در ظرف آب قرار ندهید، زیرا غوطه ور کردن آنها در آب احتمال ورود میکروب ها به تخم مرغ را افزایش می دهد. بهتر است تخممرغها را یکی یکی و مستقیماً زیر جریان آب گرم بگیرید سپس با مقدار کمی مایع ظرفشویی بشویید.
سپس آنها را روی یک پارچه نخی پهن کنید و سریع خشک کنید بعد از اتمام کار تخم مرغ ها را در یخچال قرار دهید توجه داشته باشید زمانی که تخم مرغ ها شسته می شوند برای استفاده باید خوب پخته یا سرخ شده باشند و به هیچ عنوان از تخم مرغ عسلی استفاده نکنید.
سخن پایانی
در پایان برای آشنایی با روش شستشوی سبزی و توت فرنگی می توانید مواد ارائه شده را مشاهده کرده و در هنگام شست و شوی آنها تمامی نکات بهداشتی را رعایت نمایید.