طرز تهیه غذای گوشت و قارچ | روش تهیه خوراک گوشت و قارچ

طرز تهیه غذای گوشت و قارچ | روش تهیه خوراک گوشت و قارچ

طرز تهیه غذای گوشت و قارچ | روش تهیه خوراک گوشت و قارچ : غذای گوشت و قارچ با پوره سیب زمینی یک غذای فوق العاده خوشمزه و ساده است که می توان آن را به صورت گراتن در فر و بدون آن تهیه کرد. در اینجا گوشت و قارچ را به صورت گراتن در فر می پزند.

اما می توانید پس از تهیه پوره سیب زمینی و مخلوط گوشت و قارچ، مخلوط را روی پوره بریزید و غذا را به همین ترتیب سرو کنید. اگر می خواهید در این مورد از پنیر استفاده کنید، در مرحله آخر پخت گوشت و قارچ، پنیر رنده شده را روی آن بریزید و درب تابه را به مدت یکی دو دقیقه ببندید تا پنیر آب شود.

طرز تهیه غذای گوشت و قارچ | روش تهیه خوراک گوشت و قارچ

طرز تهیه غذای گوشت و قارچ

مواد لازم برای خوراک گوشت و قارچ

سیب زمینی 4 عدد
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
قارچ 250 گرم
فلفل دلمه ای نصف 1 عدد
شیر 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری

مرحله اول:

سیب زمینی ها را در قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید خوب بجوشد و نرم شوند بعد از سرد شدن پوست آنها را بگیرید و با پوره یا چرخ گوشت خوب له کنید.

طرز تهیه غذای گوشت و قارچ | روش تهیه خوراک گوشت و قارچ

مرحله دوم:

شیر را به پوره سیب زمینی اضافه کنید. کمی نمک اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا برای تهیه گراتن، پوره سیب زمینی آماده شده را به طور یکنواخت کف ظرف بزنید.

طرز تهیه غذای گوشت و قارچ | روش تهیه خوراک گوشت و قارچ

حتما بخوانید: طرز تهیه پیتزا ترکی | لاهماجون استانبول

مرحله سوم:

قارچ ها را خرد کرده و در تابه روغن بریزید وقتی آب قارچ آبکش شد کمی تفت دهید تا پخته شود و کنار بگذارید پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. نمک، فلفل و کمی زردچوبه دیگر اضافه کنید تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 3-4 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس قارچ را اضافه کرده و از روی شعله بردارید.

مخلوط گوشت و قارچ

مرحله چهارم:

تا اینجا غذا آماده است. می توانید مخلوط گوشت و قارچ را روی پوره بریزید و به همین ترتیب سرو کنید. اما برای تهیه گراتن، مخلوط را در ظرف پوره بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

مخلوط گوشت و قارچ

گام پنجم:

پنیر موزورلا را روی سطح خوراک بپاشید. مقداری هم آویشن روی آن بپاشید. (میتوانید از آویشن در مخلوط گوشت و قارچ هم استفاده کنید)

مخلوط گوشت و قارچ

گام ششم:

ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. در انتها شعله فر را به مدت 3-2 دقیقه روشن کنید تا طلایی شود.

مخلوط گوشت و قارچ

سخن پایانی:

غذای گوشت چرخ کرده و قارچ با پوره سیب زمینی آماده است. این غذای خوشمزه را برش بزنید و با سس دلخواهتان میل کنید.شما همچنین میتوانید با کلیک برروی طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه با برنج این مقاله را هم بخوانید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *