ساخت شمع در خانه به صورت مرحله به مرحله!
ساخت شمع در خانه به صورت مرحله به مرحله! شمع ها روشی عالی برای آوردن نور و عطر به اتاق هستند و ساختن آنها توسط خودتان یک کاردستی سرگرم کننده است. برای شروع تنها چیزی که نیاز دارید موم، قالب شمع، فتیله و هر عطر یا رنگ است که می خواهید شمع شما داشته باشد.
سپس ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه موم خود را ذوب کرده و بریزید و شمع های خود را مطابق میل خود سفارشی کنید. هنگامی که شمع های خود را درست کردید از آنها برای تزئین خانه خود استفاده کنید یا آنها را به دوستان و خانواده خود هدیه دهید!
چیزهایی که باید بدانید
✅تکه های موم را در یک دیگ حرارت دهید تا موم کاملا ذوب شود.
✅پس از ذوب کامل موم ، اسانس ها، عطرها یا رنگ های شمعی را به موم خود اضافه کنید.
✅یک فتیله را در مرکز یک ظرف مقاوم در برابر حرارت قرار دهید، سپس موم ذوب شده را داخل ظرف بریزید.
✅قبل از استفاده، شمع ها را به مدت 24 ساعت (یا تا زمانی که کاملا سفت شوند) خنک کنید.
فهرست مطالب این صفحه
ذوب موم
قبل از شروع کار از محل کار خود با روزنامه یا کاغذ مومی محافظت کنید مگر اینکه فضای اختصاصی برای کاردستی مانند اینها داشته باشید روزنامه، کاغذ مومی، یا حوله و پارچه های پارچه ای را روی سطحی که روی آن کار می کنید قرار دهید. حذف موم از روی سطوح کمی مشکل است بنابراین بهتر است اقدامات احتیاطی را انجام دهید.
موم را برش دهید یا خرد کنید
از یک چاقوی تیز یا رنده تمیز استفاده کنید تا موم خود را به صورت تکه ها یا تکه هایی به اندازه 1 سانتی برش دهید. تکه های کوچکتر موم بهتر از تکه های بزرگتر ذوب می شوند و همچنین با سرعت یکنواخت تری ذوب می شوند.
انواع مختلفی از موم برای انتخاب وجود دارد:
✅موم پارافین موم سنتی برای شمع سازی است و هنوز هم محبوب ترین موم است برای مبتدیان خوب است زیرا به سرعت ذوب می شود ارزان است و به راحتی رنگ یا معطر می شود.
با این حال توجه داشته باشید که مواد شیمیایی که هنگام ذوب شدن این موم ساطع می شود ممکن است برای برخی افراد تحریک کننده باشد. وزن یک موم پارافین تقریباً برابر با 20 اونس موم ذوب شده مایع است.
✅موم سویا به طور فزاینده ای محبوب می شود زیرا استفاده از آن آسان است، از دانه های سویا تهیه می شود و به راحتی تمیز می شود. سازگار با محیط زیست و قابل تجدید است. موم سویا نیز نسبت به سایر موم ها کندتر می سوزد. یک پوند موم سویا وقتی ذوب شود تقریباً برابر با 18 اونس مایع است.
✅موم زنبور عسل کاملاً طبیعی است و خاصیت تصفیه کننده هوا دارد. با این حال رایحه یا رنگ را به خوبی حفظ نمی کند. روغنهای ضروری معمولاً با موم زنبور عسل کار میکنند اما به خاطر داشته باشید که موم عسل عطر و بوی دلپذیر خود را دارد. وزن یک موم زنبور عسل تقریباً برابر با 16 اونس مایع است که ذوب شود.
✅یا از شمع های قدیمی سوخته یا نیمه استفاده شده استفاده کنید. استفاده از شمع های قدیمی یک راه عالی برای بازیافت موم است. به سادگی آنها را ذوب کنید، همانطور که موم های دیگر را ذوب می کنید.
تکه های موم را در دیگ شمع سازیتان قرار دهید.
موم خود را در یک ظرف کوچک و مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. سپس این ظرف کوچکتر را داخل یک قابلمه بزرگتر که تقریباً تا نیمه از آب پر شده است قرار دهید و یک دیگ دوتایی موقتی ایجاد کنید حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. آب جوش به آرامی موم را ذوب می کند.
توجه: نمی توانید موم شمع را مستقیماً روی حرارت قرار دهید وگرنه آتش می گیرد یا تبخیر می شود.
به خاطر داشته باشید که تمیز کردن موم گاهی اوقات دشوار است شما ممکن است بخواهید یک قابلمه ارزان قیمت و ایمن در برابر حرارت بخرید که به طور خاص برای ساخت شمع تعیین کرده اید.
✅موم را در دیگ گرم کنید تا کاملا ذوب شود از دماسنج استفاده کنید تا دما را زیر نظر داشته باشید و اطمینان حاصل کنید که موم به نقطه ذوب خود می رسد. فقط به یاد داشته باشید که حذف موم گاهی از ظروف سخت است.
✅موم پارافین را ذوب کنید تا بین 122 تا 140 درجه فارنهایت (50 تا 60 درجه سانتیگراد) برسد.
✅موم سویا را ذوب کنید تا بین 170 تا 180 درجه فارنهایت (77 تا 82 درجه سانتیگراد) برسد.
✅موم زنبور عسل را ذوب کنید تا به حدود 66 درجه فارنهایت (19 درجه سانتیگراد) برسد.
✅شمع های قدیمی را در حدود 185 درجه (85 درجه سانتیگراد) ذوب کنید. فتیله های قدیمی را با انبر بردارید.
ریختن موم
یک فتیله را در مرکز قالب شمع قرار دهید از قوطی ها، شیشه ها، فنجان های چای قدیمی هر نوع ظرفی که می تواند در برابر حرارت مقاومت کند استفاده کنید.
قالب خود را روی یک سطح صاف قرار دهید و فتیله را در مرکز قالب آویزان کنید به طوری که حدود 2 سانت از قسمت بالایی خارج شود.
انتهایی را که در اطراف مرکز یک خودکار یا مداد قرار می گیرد حلقه کنید و آن را با یک تکه نوار محکم کنید. قلم را در بالای قالبی که موم خود را در آن می ریزید قرار دهید.
اگر یک ظرف به خصوص پهن دارید چندین فیتیله با فاصله یکسان را در ظرف آویزان کنید.
موم ذوب شده را داخل قالب بریزید
به آرامی بریزید تا موم روی ظرف نریزد و حدود 0.5 سانتی متر فضای در بالای ظرف بگذارید. اطمینان حاصل کنید که فتیله به طور تصادفی از قالب خارج نشود. موم باقی مانده را برای شمع های بعدی بگذارید.
به خاطر داشته باشید که موم زنبور عسل پس از سرد شدن کمی کوچک می شود بنابراین ممکن است برای ایجاد شکاف در قالب نیاز به ریختن موم بیشتری داشته باشید.
شمع را یک شب خنک کنید
سپس فتیله را کوتاه کنید. در صورت امکان، اجازه دهید شمع به مدت 24 ساعت خنک شود. آن را در مکانی امن و دور از کودکان نگهداری کنید.
پس از خنک شدن، از قیچی استفاده کنید تا فیتیله را تا حدود 0.25 سانتی متر کوتاه کنید. یک فتیله کوتاه تر به مهار و کنترل شعله کمک می کند.
ساخت شمع های سفارشی
با روغن های ضروری به شمع های خود رایحه اضافه کنید پس از ذوب شدن موم، آن را از روی حرارت بردارید و چند قطره روغن ضروری مانند نعناع فلفلی یا اکالیپتوس را با آن مخلوط کنید تا عطر طبیعی شمع القا شود روش دیگر از رایحه های شمع سازی (روغنی هایی که به طور خاص برای ساخت شمع فرموله شده اند) استفاده کنید.
سیترونلا را به موم خود اضافه کنید تا شمع خود را به یک دافع حشرات طبیعی تبدیل کنید.
قبل از افزودن اسانس به شمع خود مطمئن شوید که روغن مورد نظر برای استفاده در شمع سازی ایمن است یا خیر.
موم را در قالب سیلیکونی بریزید تا موم محکم شود. به جای ریختن موم ذوب شده و معطر خود در یک قالب سفت و سخت، یک قالب سیلیکونی را انتخاب کنید و فتیله را کنار بگذارید. سپس هنگامی که خنک شد آن را بیرون بیاورید و برای جایگزینی شمع جذاب آن را در یک ذوب موم قرار دهید.