آموزش طرز تهیه نخود پلو سنتی اصیل ترکیه

آموزش طرز تهیه نخود پلو سنتی اصیل ترکیه

آموزش طرز تهیه نخود پلو سنتی اصیل ترکیه : غذای نخود پلو برای کجاست؟ این غذا که به ترکی استانبولی به آن نوهوتلو پیلاو نامیده می شود ، یکی از غذاهای سنتی ترکیه است. تهیه نخود پلو آسان است ، به خصوص اگر از نخود کنسرو شده برای تهیه آن استفاده کنید. البته می توانید نخود را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید و سپس در زودپز بپزید تا بهتر و سریعتر بپزد. اما کنسرو نخود کار شما را آسان می کند و می توانید از نخود بسیار نرم و پخته شده مطمئن باشید.

آموزش طرز تهیه نخود پلو سنتی اصیل ترکیه

آموزش طرز تهیه نخود پلو سنتی اصیل ترکیه

اگرچه نخود پلو را می توان به تنهایی سرو کرد ، اما معمولاً آن را با مرغ خورد شده استفاده می شود. روش های مختلفی برای اضافه کردن مرغ وجود دارد که ما در هنگام پخت نخود پلو همه چیز را به شما خواهیم گفت.

شاید برای شما عجیب باشد که آنها در خیابان ترکیه می فروشند. اما نخود پلو یکی از غذاهایی است که ممکن است در خیابان های استانبول با آن روبرو شوید. چه چیز بهتر از یک پلو گرم و خوشمزه است که از پیاده روی و خرید در خیابان استقلال خسته شده اید؟! 

بیشتر بخوانید« طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری با فر در منزل

طرز تهیه نخود پلو ترکیه

مرحله اول:

اول از همه  برنج را خوب بشویید و آن را در یک کاسه بریزید. آب داغ به آن اضافه کنید (باید گرم باشد). بگذارید برنج به مدت بیست دقیقه در آب گرم خیس بخورد.

مرحله دوم:

قابلمه مورد نظرتان را روی شعله متوسط قرار دهید. کره و روغن را داخل آن بریزید و صبر کنید تا کره ذوب شود.

آموزش طرز تهیه نخود پلو سنتی اصیل ترکیه

مرحله سوم:

وقتی کره آب شد ، برنج خیس خورده را اضافه کنید (آب اضافی را بیرون بریزید اما لازم نیست خیلی مراقب باشید. هم بزنید تا برنج کاملاً در روغن و کره آغشته شود.

مرحله 4:

اکنون وقت آن است که آب اضافه کنیم. تا حد امکان از آب مرغ یا ترکیبی از آب جوش استفاده کنید. آب مرغ طعم بی نظیری به نخود پلو می دهد.

مرحله 5:

اگر نخود را خودتان پخته اید بلافاصله بعد از برنج آن را اضافه کنید. اما اگر از کنسرو نخود استفاده میکنید. آب آن را بگیرید. صبر کنید آب داخل قابلمه برنج جوش بیاید. سپس نخود را اضافه کنید. حال درب قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید. در این مرحله میتوانید دم کنی هم استفاده کنید.

مرحله 6:

پخت کامل برنج حدود 40-50 دقیقه طول می کشد که البته به نوع برنج بستگی دارد. اگر می خواهید مرغ خورد شده را با برنج مخلوط کنید ، صبر کنید تا آب کاملاً بخار شود. سپس مرغ را روی برنج قرار داده و در قابلمه را بزارید. وقتی برنج کاملاً نرم شد ، می توانید نخود پلو خوشمزه ای سرو کنید. 

نخود پلو سنتی

نخود پلو با مرغ و سالاد

البته می توانید مرغ را جداگانه بپزید و بعد از آماده شدن پلو آن را سرو کنید. نخود پلو با مرغ را میتوانید با دوغ یا ماست و یا با سالاد و سیب زمینی سرخ کرده نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید» طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی کم چرب

نکات کلیدی تهیه نخود پلو

– سعی کنید برای تهیه این پلو ترکی از آب مرغ استفاده کنید. همچنین می توانید یک عصاره فشرده مرغ را در سه لیوان آب جوش حل کنید. اما در این حالت دیگر نیازی به استفاده از نمک ندارید.

– اگر می خواهید نخود را خودتان تهیه کنید ، شب قبل آن را خیس کنید. در زودپز بپزید. سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

– روشی که ذکر شد روش سنتی تهیه نخود پلو بود. اما می توانید هر تغییری که بخواهید ایجاد کنید. به عنوان مثال می توانید آن را به صورت آبکش تهیه کنید و در ته قابلمه سیب زمینی قرار دهید.

دوستان گیاه خوار می توانند نخود پلو را با آب سبزیجات تهیه کنند و به راحتی آن را بدون مرغ بخورند.

ویدیو  طرز تهیه پلو با نخود که غذایی ترکیه ای

سخن آخر:

امیدواریم این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشد نخود پلو همانطور که گفتیم یک غذای سنتی ترکیه است و بسیار راحت پخته میشود شما همجنین میتوانید با کلیک برروی آموزش طرز تهیه نان سیمیت اصل ترکیه مطالعه کنید.نظرات و یا پیشنهادات خودتون رو برای ما در پایین همین پست در قسمت ارسال نظر به اشتراک بگذارید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *